Ferris webáruház

Szállítási információk | Kapcsolat

Ferris IS - Független Felfüggeszés Rendszer

IS Egyedi szabadalom
Ami a Ferrist az összes többi versenytársánál különbbé teszi, az a saját ipari szabvány IS - Independent Suspension System független felfüggesztés rendszer, mely a teljes Ferris termékskálán jelen van. A Ferris csak a felfüggesztés rendszerén keresztül is egy sor előnyt nyújt a felhasználónak: a megnövelt felhasználói komforttól kezdve a teljesítmény növeléséig.


Kényelem és produktivitás
Sok felhasználó nincs is tudatában, hogy nehéz terpeivszonyok mellett mennyire lelassul a munkavégzésben. A Ferris IS független felfüggesztéssel ellátott traktorokkal a kezelő gyorsabban tud haladni, ténylegesen kihasználva a motor teljesítményét. Az IS rendszer olyan mértékben nyeli el a vibrációt és a talaj egyenletlenségéből fakadó rázkódást, hogy a kezelő számára élnyegesen gyorsabbá és kevésbé kimerítővé válik a munkavégzés.

A Ferris traktorok a vibrációt más gyártókkal szemben nem csak "elfedik" - például egy speciális üléssel - ezeket a traktorokat úgy tervezik meg, hogy valóban elnyeljék a gépet és a kezelőt érő ütést és rázkódást. A Ferris traktorok esetében a kezelőt érő vibrációs terhelés olyan alacsony, hogy a konkurensekhez képest hosszabb munkavégzést tesz lehetővé.

A terepviszonyokat követő dizájn a precíz vágásért
A vágóasztal követi az IS független kerék mozgását még egyenetlen terepviszonyok között is. Amikor bukkanóra hajtunk a traktorral, a felfüggesztés követi a talaj vonalát, így megelőzve a talajjal való ütközést és lehetővé téve az egyenletes, tökéletes vágást. A felfüggesztés egyúttal a fűnyíróházat is védi a beérkező ütésektől.Hogy működik?

Az IS felfüggesztés rendszer lehetővé teszi a kerekek egymástól független fel-le mozgását egyenetlen talajon is. Mivel a Ferris traktorok vágóasztala a felfüggesztéshez kapcsolódik, így a kerekekkel együtt mozdul fel- és le. Ez a megoldás gyakorlatilag képes megszűnteti a fűnyíróházat érő ütéseket, így növelve a felhasználó komfortérzetét, a nyírás sebességét, a munka közbeni stabilitást és egyúttal a gép élettartamát is.

ICD vágórendszer


Az innovatív ICD vágórendszer jobb légáramlást, kidobást és vágóteljesítményt tesz lehetővé.

vagoasztal

1. Flexibilis újrahasznosított gumi deflektor
2. Extra széles kidobó nyílás egyenlően szórja szét a darálékot
3. Az ékszíjtárcsákon védelem a szennyeződések ellen - a csapágy megóvására
4. Több rétegű, masszív acélszerkezet a maximális terhelhetőségért
5. Megerősített szélek - védelmet nyújtanak a vágóasztal leginkább igénybevett részein
6. Eltolt középpont - a kidobás légáramlásának optimalizálására
7. Döntött orr-rész - segíti a fű előrefelé történő terelését
8. Vágóasztali fellépő

megerositett

Ellentétes irányba hajlított, dupla erősítésű vágóasztal

vagoasztal2

  • Hátsó kidobású mulcsozó
  • Marbain acél kések - 6.3 mm vastag,
  • Könnyen eltávolítható mulcsozó dugó


© 2015 Ferris webáruház
Hungary, 2013 Pomáz, Toldi M. u. 28. - Tel. +36 26 262 336 Fax: +36.1.431.0234
e-mail: infoantiszpem:Dlobest.hu | Minden jog fenntartva!
ÁSZFJogi nyilatkozatAdatvédelem